Standaard “Pin Index” DAN Zuurstofkoffer

 417,50 1.167,00
Wissen

De standaard DAN zuurstofkoffer is speciaal ontworpen om gewonde duikers te behandelen.
 
De koffer levert: 100% zuurstof met behulp van de op-vraag ademautomaat, ongeveer 75% wanneer het non-rebreather masker wordt gebruikt en ongeveer 50% wanneer een oronasaal beademingsmasker wordt gebruikt.
 
De koffer maakt het mogenlijk om zuurstof aan 2 duikers tegelijkertijd toe te dienen en biedt de mogenlijkheid tot aansluiting van een extra ademautomaat, zodat het mogenlijk wordt om zuurstof toe te dienen aan 3 duikers of om twee duikers via het vraagsysteem van zuurstof te voorzien.
 
Het gebruik van een op-vraag ademautomaat wordt aanbevolen, omdat zo de hoogste zuurstofconcentratie geleverd wordt en er geen zuurstof verspild wordt De maximale lengte van de zuurstofcilinder die horizontaal in de voorgevormde schuimvulling past is 43 cm.
 
Deze koffer is op aanvraag ook verkrijgbaar met een diagonale voorgevormde schuimvulling voor een zuurstofcilinder van 51cm.
 
Het Pin Indexsysteem is wereldwijd het meest voorkomende zuurstofkraan-systeem voor kleine zuurstofflessen. In Nederland is het Pin-indexsysteem de standaard. 

Afmetingen:
Intern: 480mm x 360mm x 198mm
Extern: 550mm x 420mm x 215mm

DAN Zuurstofkoffers voldoen aan EN 14467:
EN 14467 zegt dat op alle locaties waar duikactiviteiten plaatsvinden, de dienstverlener over een zuurstofset voor noodgevallen dient te beschikken die het mogenlijk maakt om zuivere zuurstof toe de dienen tegen een debiet van 15liter/min gedurende tenminste 20 minuten. Alle DAN zuurstofsets die gebruikt worden met een cilinder van tenminste 1,5 liter (constant flow) of 1 liter (wanneer een ademautomaat wordt gebruikt) respecteren deze norm.

Emergency O2 Provider
Constante stroom
Upgrade koffer
Upgrade Koffer
Oxygen Provider
Op-vraag automaat
Handmatig bediende klep (MTV-)Automaat
MTV (Handmatig bediende klep) automaat
Categorie: Tag:

Extra informatie

Gewicht 9 kg
Afmetingen 55 × 36 × 19.8 cm
Inbegrepen materialen

1 Waterproof "Dan Oxygen Unit" koffer (voor een fles van 43 cm), 1 "Oxygen on Board" Sticker, 1 DAN Oronasaal Beademingsmasker, 1 Tru-Fit masker, 1 Non-Rebreather Masker, 1 Pin index Multifunctionele drukregelaar (CE-versie)