Winkel
Verhalen

Procedure voor het retourneren van uw online bestelling (herroepingsrecht)

Deze procedure geldt ter waarborging van uw herroepingsrecht en is in principe van toepassing op alle online aankopen. Mogelijk zijn tijdens – of voorafgaand aan – het tot stand komen van de verkoopovereenkomst afwijkende afspraken met u gemaakt. Dan prevaleren die afspraken.  

In deze procedure wordt onder het begrip “online” verstaan: bestellingen die zijn geplaatst via onze website, per e-mail, chat of telefonisch waarbij u het product niet zelf direct meeneemt en niet zelf op een later moment ophaalt. Voor aankopen die op andere wijze plaatsvinden gelden mogelijk andere retourvoorwaarden.

Online aangekochte producten van Divi Diving/  Divi Handmade kunnen nadrukkelijk alleen retour genomen worden als het zegel op de verpakking niet is verbroken. Dat heeft te maken met hygiëne en gezondheidsbescherming. Na het verbreken van de verzegeling komt het herroepingsrecht te vervallen. Dit geldt voor alle verpakte producten van Divi Diving / Divi Handmade.  Producten die op maat zijn gemaakt, dus op  specifieke wens van de klant, vallen niet onder het herroepingsrecht en zijn niet retourneerbaar.

Procedure retour zenden:
Stuur het product in de ongeopende verpakking terug naar:

Divi Diving of Divi Handmade (welke van toepassing is)
Malakkastraat 26
2585 SN Den Haag

Vermeld bij de retourzending uw naam, adres en rekeningnummer, Divi Handmade ordernummer of factuurnummer, datum levering en reden van retournering van de aankoop. Vermeld ook het factuurnummer van uw bestelling.

Retourzendingen dienen met Track en Trace te worden verzonden en het traceringsnummer dient aangeleverd te worden bij Vymic/Divi Diving/Divi Handmade. Verzending is geheel voor risico van de verzender. Vymic/Divi Diving/ Divi Handmade is niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor verloren verzendingen en/of schade aan de producten tijdens verzending.

Na ontvangst en acceptatie van de retourzending ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Divi Diving / Divi Handmade stort daarna het bedrag binnen 14 dagen terug op uw rekening. Indien de verpakking toch is geopend en de verzegeling is verbroken, vervalt het recht op restitutie van het aankoopbedrag. Alle niet retourneerbare producten die toch teruggestuurd worden, worden op kosten van de klant teruggestuurd of desgewenst vernietigd.

Divi Diving / Divi Handmade restitueert bij acceptatie van de retourname het aankoopbedrag inclusief de eventueel berekende verzendkosten voor de levering (binnen Nederland). De verzendkosten voor het terugsturen komen voor uw eigen rekening.

Heeft u 5 dagen na uw retourzending nog geen reactie van ons ontvangen? Of heeft u nog andere vragen? Neem dan s.v.p. contact met ons op.

Mobiel

Project Aware Banner

Desktop

Project Aware Banner