Winkel
Verhalen

Padi Master Instructor

Op 20 februari 2020 ben ik Master Instructor geworden. Een eretitel die je verdient nadat je hebt laten zien dat je minstens 150 duikers hebt opgeleid, in alle niveau’s minimaal 5 duikers, verschillende specialties èn meegeholpen hebt met het opleiden van instructeurs. Uiteraard mag je geen kwaliteitsonderzoeken naar je hebben lopen en mag je de afgelopen periode niet zijn geschorst.

Ik heb er vijf jaar over gedaan om zo ver te komen. Heel veel dank aan al de cursisten die samen met mij hun cursus hebben opgedaan!

Mijn dank aan Martina Küppers is groot. Ze heeft haar best gedaan om mijn certificering rap te (laten) verwerken. Joep Bik in zijn rol van Regional Training Consultant en Regional Sales Consultant heeft mij ondersteunt raad en daad.

Als grote verassing kreeg ik mijn certificaat voor Master Instructeur uitgereikt door Patrick Voorma, PADI Territory Director voor Europa (NL/DU/IT/GR/CE) en Africa (Mid/Sth).

PADI Master Instructor
PADI MI Certificate

Op de foto van links naar rechts: Martina, ik, Joep en Patrick

Mobiel

Project Aware Banner

Desktop

Project Aware Banner